Όροι και προυποθέσεις

  ΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 

  1ον: Μην ξεχάσετε  κατά την παραλαβή του οχήματος σας  να έχετε εύκαιρη έγκυρη άδεια οδήγησης, την πιστωτική σας κάρτα, και ένα μέσο ταυτοποίησης –  ταυτότητα ή διαβατήριο.

2ον: Μπορείτε να ζητήσετε τιμές είτε από την ιστοσελίδα μας, είτε εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε  ή να μας στείλετε ένα email.

3ον: Στο αυτοκίνητο γίνεται ανεφοδιασμός καυσίμων την στιγμή που θα το παραλάβετε. 

4ον: Σε περίπτωση που το ενοικιαζόμενο όχημα επιστραφεί με περισσότερο καύσιμο, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

5ον: Εαν θέλετε να παραλάβετε/παραδώσετε το ενοικιαζόμενα όχημα σε ώρα εκτός λειτουργιάς πιθανόν να χρειαστεί να πληρώσετε μια επιπρόσθετη χρέωση για “Εξυπηρέτηση εκτός ωραρίων εργασίας”.

6ον: Η παραλαβή και παράδοση του οχήματος σας θα γίνεται στον χώρος μας.

7ον: Απαιτείται να μας παρέχεται την Ηλικία του οδηγού η οποία ορίζεται απο  [21-70] χρονών.

8ον: Οι πιστωτικές κάρτες που γίνονται αποδεκτές είναι οι εξής:
Master Card  και Visa.

9ον: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε κράτηση γίνεται μόνο τηλεφωνικώς. Επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει.

10ον: Για Το ποσό της  κράτησης θα σας υποδεικνύεται αρχικά η συνολική τιμή της ενοικίασης και στην συνέχεια το πληρωτέο ποσό της κράτησης.

11ον: Η εξόφληση της αξίας του ποσού γίνεται με την παραλαβή του αυτοκινήτου σας. 

12ον: Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα νωρίτερα απ οτι έχετε αναφέρει, παρόλα αυτά, δεν επιστρέφονται χρήματα για τις μέρες που δεν θα χρησιμοποιήσετε το όχημα.

13ον: Μπορεί να είναι εφικτό να παρατείνεται την ενοικίαση του οχήματος σας. Εάν υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας δώσουμε την δυνατότητα να κρατήσετε για περισσότερο χρόνο το όχημα. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις.

14ον: Παρέχουμε παιδικά καθίσματα.